Thursday, 24 January 2013

FIRMAX 3

KANDUNGAN DALAM FIRMAX 3

firmax-3
RM 150


FIRMAX-3 Lifting and Firming Cream

FIRMAX-3 sebagai penstabil hormon yang sempurna
Krim FIRMAX-3 ialah formulasi sempurna dan diakui sebagai pemulih hormon semulajadi yang terbaik – bintang baru dalam bio-perubatan yang lebih efektif dan berkesan. Kandungan istimewanya diketahui mengimbangi pengeluaran hormon secukupnya untuk kesihatan dan kehidupan yang sempurna. Juga sebagai pencegah jangkitan, menukarkan phytohormone, mengimbangi metabolism, antioksida dan merehatkan otot.
KANDUNGAN SEMULAJADI FIRMAX-3

kigelia
Kigelia Africana ExtractKigelia membantu menegang dan melembutkan kulit, Tindak balasnya dengan hormon berkeupayaan  menghilangkan sel parut seterusnya mengembalikan ketegangan dan keanjalan kulit.

manjakani
ManjakaniManjakani membaiki tisu mukosa dan sebagai pencegah jangkitan. Manjakani juga membantu dalam proses pemulihan tisu yang rosak.

pegaga
Pegaga (Centella Asiatica)Tinggi Vitamin A and C. Membantu proses keratinization dan penyembuhan.Menggalakkan sintesis kolagen secara semulajadi.

wildyam
Yam Liar (Dioscorea Villosa)Kandungan aktifnya, diosgenin boleh ditukarkan kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Meningkatkan metabolisma. Antioksida dan merehatkan otot.
aloevera
Aloe Vera
Agen pelembap dalam produk penjagaan kulit. Menegang, merangsang dan membaharui kulit untuk
kelihatan muda.

apple
Sel Asas Epal
Kandungan sel asas dalam Epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berupaya untuk membentuk sel yang baru.

tongkat ali
Tongkat Ali
Eurycoma longifolia diakui membantu dalam pembentukan testosterone, Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.

soya
Ekstrak Soya
Soya mempunyai kandungan yang hampir sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Selain itu ia membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.

collagen
KollagenKollagen membantu proses pengantian  “soft tissue” dan kartilage yang rosak.  Menggantikan sel parut dengan sel yang baru dan sihat.
vita
Vitamin A
Membantu kulit melawan kerosakan akibat radikal bebas. Vitamin A larut dalam lemak membantu pembentukan sel baru kulit.
vitb3
Vitamin B3Vitamin B3 diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protin, peredaran darah yang sempurna dan kulit yang sihat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan mencegah sakit jantung. Ia juga digunakan untuk merawat kencing manis, sakit sendi dan juga migrain.
vitb5
Vitamin B5Vitamin B5 berperanan mengawal kandungan kolesterol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses pemecahan karbohidrat dan protin kepada tenaga. Juga kebiasaannya digunakan dalam merawat dan mencegah jerawat.
vite
Vitamin E
Membantu mengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots”, mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.1 comment:

Qaseh Suchie said...

produk ni bkn hanya pd wanita,ttpi lelaki pun blh guna...xcaya..sy dh alaminya..anda.....